Partnereknek - Szitázunk.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Értékesítési partnereket keresünk!

A szitazunk.hu pólóüzem értékesítési partnereket keres, kiemelkedő  juttatás mellett! Nincs más teendőd, mint munkahelyedről, ismeretségi  köreidből ügyfeleket toborozni számunkra. Munkádat természetesen  megháláljuk és az értékesítési érték akár 15%-át kifizetjük számodra.  Ehhez nincs más teendőd, csupán annyi, hogy ha valaki az ismeretségi  körödben pólót, pulóvert vagy bármilyen munkaruhát szeretne logóztatni  és ajánlod a Szitazunk.hu oldalt, akkor a lenti táblázat alapján  jutalékot fizetünk neked az adott megrendelés tükrében.

Annak  érdekében, hogy erőfeszítésedet a lehető legjobban motiváljuk a jutalék  kifizetésénél sávos rendszert állítottunk fel, amelyet havi  rendszerességgel számolunk veled.

A munkához nincs más teendőd mint a következők:

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@szitazunk.hu e-mail címen!
2. Rövid időn belül eljuttatjuk számodra az megbízási szerződést, amely alapját képezi a jutalék kifizetésének.  
3.  Az általad nyújtott közreműködés eredményeként létrejövő  megrendeléseket rögzítjük és a megbízási szerződés értelmében havi  elszámolásban folyósítjuk számodra az értékesítési jutalékot, amely az  erőfeszítéstől függően bármekkora összeg lehet.

Ha TE is értékesítési partner szeretnél lenni, jelentkezz az info@szitazunk.hu e-mail címen és légy csapatunk aktív tagja!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz